Συνεδριάζει σήμερα η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Στο επίκεντρο οι υποψηφιότητες για τις 13 Περιφέρειες και τους μεγάλους δήμους της χώρας

Οι εκλογές σε δήμους και περιφέρειες θα βρεθούν στο επίκεντρο της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που θα συνεδριάσει την Πέμπτη.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, θα οριστικοποιηθούν οι υποψηφιότητες του κόμματος στους δήμους και τις περιφέρειες – ή τουλάχιστον, στους πιο σημαντικούς από αυτούς.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το ποιος θα αυτός που θα διεκδικήσει τον μεγαλύτερο δήμο της χώρας: τον Δήμο Αθηναίων. Αν και ακούστηκε το όνομα του Κώστα Ζαχαριάδη, πληροφορίες αναφέρουν πως θα υπάρξει κι άλλη υποψηφιότητα. Το τοπίο, λοιπόν, θα ξεκαθαρίσει την Πέμπτη, καθώς ο χρόνος ολοένα και λιγοστεύει.

Την ίδια στιγμή, οι υποψήφιοι για την προεδρία του κόμματος (Έφη Αχτσιόγλου, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Νίκος Παππάς και Στέφανος Τζουμάκας) αρχίζουν να ανεβάζουν ρυθμούς και δρομολογούν τις περιοδείες τους. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον οδικό χάρτη που αποφασίστηκε στην Κεντρική Επιτροπή, θα διεξαχθεί διαρκές συνέδριο στις 3 Σεπτεμβρίου και εκλογή ηγεσίας στις 10 και 16 Σεπτεμβρίου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί